Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op de koffie komen, maar dan op een ludieke manier

Omschrijf je probleem of de case en ik hang er een creatief kado aan

Leuk project maar hoe komen we op de koffie bij de projectleider?

op de koffie komen
op de koffie komen

Herma: wij hebben een leuk project gesignaleerd en willen graag met de projectleider in contact komen. Een simpel belletje, mailtje of whattsapp zal niet voldoende zijn, we willen ons onderscheiden. No problem, ik stel een koffie kennismakingspakket voor jullie samen. We willen op de koffie komen.

Met het doel/slogan/bericht: ik kom graag op de koffie……..

2 kleurrijke mokken, een pak high class koffie, melkcupjes, gezellige suikerklontjes en wat lekkers, paaseitjes. Samen in een nette doos voorzien van milieuvriendelijke papierfrutsels.

Handgeschreven kaart erbij met de boodschap ik bel vrijdag.

Hoe leuk om gistermiddag (vrijdag) een belletje te krijgen het pakket was ontvangen, ze hadden er met zijn allen lol om gehad en ja hoor, we maken een afspraak.

Missie geslaagd………

Afspraak gearrangeerd, klant op laten vallen en iedereen (ik ook blij). Just love my job!!

Koffie in Nederland? Daar horen stroopwafels bij.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."