Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maatwerk relatiegeschenk druipers en wratten

Zet mijn creativiteit aan en maak mij blij met een lastige aanvraag relatiegeschenken

Wil je een probleem visualiseren? Ik regel een bijpassend kado, maatwerk relatiegeschenk

Ziekenhuis Isala in Zwolle hield in de maand november 3 nascholingscursussen voor huisartsen en assistenten. Ze wilden de aanwezigen iets leuks mee geven als aandenken aan deze bijscholing dagen. Het thema was geslachtsziektes: druipers, en wratten. Kunnen die gevisualiseerd worden door een chocolade druipkaars. Maatwerk relatiegeschenk druipers en wratten.
Deze paste echter niet in het budget en zo kwamen we op een druipkaars terecht.
Die was snel gevonden maar ze waren per 2 verpakt in een saai doosje.
We hebben doorzichtige kunststof kokers besteld en daar de kaarsen in verpakt. De wratten hebben we door een chocolatier laten maken. Haha die zagen er heel natuurgetrouw uit.

Mooie samenwerking tussen diverse bedrijven!!

Een ander kaars project: kaars in de vorm van een ei voorzien van een logo.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."