Zoek
Sluit dit zoekvak.

Multifunctioneel met de nadruk op functioneel

Leuk zo’n maatwerk klus

Alle stekkers bij elkaar in 1 dus een multifunctioneel kado

Een aanvraag voor relatiegeschenken dendert mijn mailbox binnen.
We zijn op zoek naar een handig relatiegeschenk, niet te duur, niet te groot, voorzien van ons logo en mooi verpakt. Maat het moet bovenal functioneel, het liefst multifunctioneel zijn.
Na wat heen en weer gemail zijn we eruit, het wordt de Octopus, een tool voorzien van verschillende stekkers, en van logo en verpakt in een qua kleur van hun logo toepasselijk doosje.
Bestellen, bedrukking regelen en akkoord laten verklaren, verpakking bestellen, alles ontvangen, inpakken en afleveren…..

Klant blij, ik blij!!!

Leuk zo’n maatwerkklus!!

Plastic bekertjes zijn uit, kartonnen bekertjes binnenkort ook, dan scoor je met bedrukte mokken.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."