Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metalen sculptuur uniek en enig speciaal MAATwerk

metalen sculptuur
metalen sculptuur

Een projectje metalen sculptuur maatwerk relatiegeschenk van enige tijd geleden maar nog wel een hele leuke.
Goed voorbeeld doet goed volgen.
Vanaf 25 stuks ontwerpen wij je eigen sculptuur, bureauaccessoire, voertuig oid…
We maken een tekening, vervolgens een prototype en daarna de bestelling.
Het leukste is het combineren van diverse materialen, bijvoorbeeld draadstaal, bouten, moeren, schroefjes, hout, gaatjesboard, glas etc!

Dit is een van de aller, aller allerleukste projecten voor het GVB.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."