Zoek
Sluit dit zoekvak.

GVB wachthokje daar zit je tevree, misschien met zijn twee?

Een leuke combinatie van verschillende materialen

Uniek project: GVB wachthokje in mini uitvoering

Een heel bijzondere opdracht van het GVB in Diemen.
Als relatiegeschenk wilden ze een beeldje, sculptuur ontwikkelen van een bushokje.
We hebben een combinatie gemaakt van verschillende materialen: metaal, gaatjesboard, draadstaal, hout, boutjes en moeren.
Als laatste is het logo op het zijpaneel van het wachthuisje geplaatst.

Een ander soortgelijk project de mini lantaarn paal van Valmont.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."