Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mini lantaarnpaal op basis van foto’s en omschrijvingen

1 van de pijlers: creativiteit komt in dit traject wel heel erg van pas.

Een project waar ik heel erg trots op ben: mini lantaarnpaal

Een bijzondere aanvraag van Valmont om hun activiteit het produceren van lantaarnpalen in een mini lantaarnpaal uitvoering: een maatwerk sculptuur uit te voeren.

Op basis van foto’s hebben wij een tekening gemaakt waarvan vervolgens een monster geproduceerd is die volledig voldeed aan hun verwachtingspatroon.
Daarna hebben we door middel van lasergravering hun logo en een nummering erop gegraveerd.
Geef klaar ingepakt in een mooie geschenkdoos en AF!

Het mooiste is eigenlijk het vervolg, 2 herhalingsopdrachten!!

Een ander voorbeeld van zo’n maatwerk traject is je wacht tevree in een wachthokje van het GVB.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."