Zoek
Sluit dit zoekvak.

Babykado beer naam op linker en geboortedatum rechter poot

Kraamkado? Geef iets origineels

Babynaam en geboortedatum op de pootjes van dit babykado

Uniek babykado ter gelegenheid van de geboorte van een baby jongen of baby meisje. In de kraamtijd krijgen de nieuwe ouders leuke kado’s maar het meest toepasselijke is uiteraard een persoonlijk kraamkado.
Er zijn meerdere trui kleuren mogelijk.
Het meest bijzondere en persoonlijke is natuurlijk de naam op het ene pootje en de geboortedatum op het andere pootje..

Koekjes met gekleurde spikkels zijn het alternatief voor een beschuit met muisjes.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."