Zoek
Sluit dit zoekvak.

Energie gerelateerd kado van een energie leverancier

Milieuvriendelijke powerbank, met lamp

Powerbank in een flitsende kleur met logo, een energie gerelateerd kado

energie gerelateerd kado.
energie gerelateerd kado.

Een milieu en energie gerelateerd kado.
Dat is de WakaWaka power+.
Toegang tot energie is een basisbehoefte, een noodzaak voor iedereen. Het hebben van licht en stroom betekent toegang tot educatie, communicatie, en tot de mogelijkheid om geld te verdienen. Meer dan een miljard mensen op de wereld hebben geen toegang tot energie. Dit heeft grote gevolgen voor hun sociaal economische ontwikkeling.

De zon is de grootste energiebron voor de wereld. Zij is choon, onuitputtelijk en overal ter wereld beschikbaar. Het is dé oplossing voor iedereen die stroom nodig heeft maar geen stopcontact in de buurt of dat nou permanent of tijdelijk is.

WakaWaka zorgt ervoor dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken – backpackers, festivalgangers, maar ook vluchtelingen of ondernemers in rurale gebieden. Iedereen kan gebruik maken van solar producten van dezelfde goede kwaliteit en een mooi design.

We hebben hoe langer hoe meer MaH nodig, dus zijn er inmiddels ook powerbanks met meer power geproduceerd.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."