Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recycling er is altijd iemand die het kan gebruiken

Bij het opschonen van mijn voorraad kwam ik dozen….. met witte kerstballen tegen.
Zonde om weg te gooien dus bekende ex onderwijzeres gevraagd: heeft jouw school hier interesse in? Recycling begint met bewust zijn.
Eerste reactie was nee….. echter een paar uur later de verrassende reactie GRAAG!
Zo gezegd zo gedaan, zo gegeven dus hoe leuk om vandaag een paar foto’s te ontvangen van ‘saaie’ witte kerstballen die verfraaid de school versieren.

Klein gebaar, groot geluk!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."