Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Milieuvriendelijke zeep, sinaasappel schillen of koffieprut

Was je handen sustainable

Koffieprut of sinaasappel schillen? Daar maak je milieuvriendelijke zeep van

Onze milieuvriendelijke zeep is gemaakt van sinaasappelschillen of koffieprut.
Jaarlijks produceren we meer dan 46 miljard kilo sinaasappelschillen en ongeveer 50 miljard kilo aan koffieprut, daar doen we mooie dingen mee.
Door deze zeep te kopen draagt u bij aan een beter milieu.

Hij is ook superleuk als relatiegeschenk of in een goodiebag.

Koffieprut kun je ook goed gebruiken als mest in de tuin.

Wij leveren ook duurzame notitieboekjes.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."