Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kokosnoot gerecycled naar een bruikbaar vogelhuis

Wauw! Een “Coco Birdhouse”, handgemaakt, gemaakt van afval.
In Sri Lanka zijn verse kokosnoten groen van kleur en groot van formaat.
Na het drinken van de zoete vloeistof van binnenuit de kokosnoot, blijft de groene schaal over. Wij gebruiken deze om een eigen “Coco Birdhouses” te ontwerpen.

En ja, het kan worden gegraveerd! Dus superleuk als milieuvriendelijk relatiegeschenk.

We hebben al diverse keren dit unieke artikel in mogen zetten, bijvoorbeeld als kado voor de Secretaressedag.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."