Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eten kun je op diverse manieren iedereen zijn eigen vorm

Bijzondere aanvraag van bamboe bestek

Chopsticks of mes-lepel-vork eten doe je met besteketen doe je met bestek
eten doe je met bestek

Een hele uitdaging om setjes bamboe bestek en chopsticks, in een hoesje in een mooi geschenkdoosje (met ‘bedrukking’) te organiseren. Eten doe je met bestek, maar dat bestek verschilt nogal over de wereld.
Maar het is gelukt!!! Met name toen alle onderdelen samen kwamen en de zakjes en doosjes gevuld werden. Trots!!

Dit is dus mijn ding, het onmogelijke realiseren!!

Ook een bamboe project maar nu schaaltje met een gegraveerd logo.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."