Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amsterdamse grachtenpanden te vullen met lekkers en leuks

Opvallende Nederlandse verpakking

Vul deze Amsterdamse grachtenpanden met een fles wijn, snoep, nootjes of wat jij erin wilt doen

Ze zijn er weer, geschenkdozen voor wijnflesjes in 2 modellen Amsterdamse grachtenpanden.

Een trapgevel gebaseerd op een van de oudste panden in de Jordaan, Amsterdam, halverwege de Bloemgracht, linkerzijde, en een klokgevel gebaseerd op een mooi pand aan de Tweede Rozendwarsstraat, tegenover het Pulitzer hotel. Alle standaard flessen passen erin.

Ook leuke grachtenpanden maar dan anders.

Amsterdamse grachtenpanden
Amsterdamse grachtenpanden

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."