Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uniek wegwijsbord tijdens een event, food, entertainment

Uniek wegwijsbord
Uniek wegwijsbord

Vraag van relatie: we hebben een evenement, een nieuwjaars receptie en willen een uniek wegwijsbord met pijlen naar de diverse locaties.

HERMA!! kun je dit realiseren?

Heerlijk zo’n vraag daar begint mijn bloed van te stromen en spuit de creativiteit uit mijn oren.

Ik contact mijn hout producent die heerlijk meedenkt. Niet alle pijlen moeten dezelfde lengte, maar aangepast op de woordlengte. Omdat de borden vrij moeten staan maken ze er een sta kruis onder.

Maar uiteindelijk is het niet volledig naar mijn zin. Dus kleur ik de letters in met de huisstijl kleuren.

En dat dat moet dan 3 x omdat het 3 borden zijn.

Zowel de achterkant als de voorkant hebben de tekst, zodat we ter plaatse konden bepalen de pijl naar links of rechts.

Maar ook sokken en laarzen, bedrukt, regelen wij!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."