Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedankt!! Duim op voor de thuiswerkers, het is geen pretje

Dikke duim voor jou!

Stoer de Corona tijd door en bedankt voor al je doorzettingsvermogen en flexibiliteit

bedankt
bedankt

Iedereen kijkt na maanden thuis werken in een home office uit om de collega’s weer te zien. Thuis werken zal vaker blijven gebeuren, maar het samen zijn wordt toch ook heel veel gemist. Bedankt voor je geduld!

Wees daarom voorbereid om ALS het weer kan en leg dan een doosje chocolade duimen bij iedereen op zijn bureau. Samen met een gezellige kaart met toepasselijke tekst. Het emmertje kan worden voorzien van een eigen sticker.

We hebben een aantal verschillende uitvoeringen, 1 grote duim op een stokje, een doosje met 4 of 8 stuks of een emmertje met 15. De doosjes zijn voorzien van melk en puur, het emmertje melk, puur en wit.

En een doosje met vakjes waarbij je direct je smaak keuze kunt maken is ook een leuke optie.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."