Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thank you, merci, graze, bedankt, danke schon, thnx

Bedankt in vele talen

Chocolade duimpjes als thank you

Een leuke opdracht, bedenk een bedankje, een thank you voor de medewerkers aan een lastig project dat al jaren loopt. Maar nu eindelijk door goede leiding en vereende krachten in een stroomversnelling geraakt is.

Dat kan maar 1 lekkers en leuks zijn: chocolade duimpjes.

Omdat de leverancier niet meer doosjes had die voor mij goed genoeg waren bij 1 van mijn leveranciers toepasselijke doosjes besteld. Echter de hoogte was niet goed, de duimpjes draaiden door hun zwaartepunt. DUS: ‘matrasjes’ gesneden.

Ik denk niet in problemen maar in oplossingen.

Deze lenen zich natuurlijk ook super goed ervoor om medewerkers/klanten/relaties te bedanken voor hun inzet, ook in moeilijke Corona tijden. De kaart heeft internationale teksten met een persoonlijk bedankje op de achterkant.

Om van Amsterdams te genieten hoef je geen Amsterdammer te zijn, ook voor internationale gasten.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."