Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen rakettechnologie maar kennis en ervaring

geen rakettechnologie
geen rakettechnologie

Altijd leuk als je weer een project mag realiseren voor dezelfde relatie. Het is geen rakettechnologie maar met mijn kennis en ervaring heb je het hele verhaal zo op de rit.

Dit keer ging het om honderden roomboter taartjes naar honderden adressen.

Het is geen raket technologie maar wel een hele klus.

Het proces is als volgt: regelen van kwalitatief super taartjes, brievenbus dozen, beschermende verpakkingsmaterialen, etiketten, inpakken, adresseren, wegbrengen en vervolgens de aflevering vervolgen.

Het is zo leuk om de dag na verzending te kunnen melden dat ze, op een enkele na allemaal afgeleverd zijn.

Een ander project is een zomer kado.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."