Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pubquiz ipv vrimibo opdracht #2 na een hartjes project

Natjes en droogjes bij een teams bijeenkomst

Een reageerbuisje met rosé als ludiek element pubquiz doosje

pubquiz
pubquiz

In april mocht ik al kilo’s hartjes regelen, verpakt in een gezellig doosje, voorzien van een toepasselijke hart onder de riem kaart voorzien van een persoonlijke tekst op de achterkant. De volgende vraag is 3 maanden later voor een pubquiz die 2 weken later plaats vond. Om toch samen weer even gezellig contact te hebben met alle collega’s, zeker daar de vrimibo al maanden niet meer plaats vindt.

We weten elkaar online en via telefoon te vinden voor zakelijke thema’s. Maar het even bijkletsen bij het koffieapparaat of onder het genot van een hapje en een drankje missen we heel erg. Werken is niet alleen geld verdienen maar ook sociaal belangrijk.

Dus de vraag: kun jij een pakketje natjes en droogjes samenstellen?

Leuk, dat had ik al eerder gedaan, maar ik leg de lat altijd weer hoger.

De logokleur is rood en ik had voor weer een ander project een leuke RODE 2-delige doos nog liggen. Handig om te kijken wat erin kan qua volume. Mag er ook alcohol in? Tja, maar hebben we nog ruimte in de doos? Ja hoor, wat vind je van een buisje rosé? LEUK, DOEN!! Zeker een reageerbuisje is bij deze opdrachtgever wel een ludiek element.

Zo gezegd zo gedaan, onder het mom van koop lokaal zo veel mogelijk food bij regionale food producenten en leveranciers uit de Foodvalley besteld.

Het is een lekker gevuld doosje geworden, een leuk toepasselijk kaartje erbij en klaar.

De ochtend van de pubquiz nog even een berichtje gestuurd en achteraf gevraagd is het goed gegaan? Leuk te horen dat het een voltreffer was.

Wil je ook een pubquiz lekker en leuk invullen? We maken er samen een schot in de roos van!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."