Pubquiz ipv vrimibo

Alternatieve vrimibo.

pubquiz
pubquiz

In april mocht ik al kilo’s hartjes regelen, verpakt in een gezellig doosje, voorzien van een toepasselijke hart onder de riem kaart voorzien van een persoonlijke tekst op de achterkant.

Na 3 maanden kreeg ik weer een mailtje, we hebben over 2 weken een pubquiz om toch samen weer even gezellig contact te hebben met alle collega’s zeker daar de vrimibo al maanden niet meer plaats vindt.

We weten elkaar online en via telefoon te vinden voor zakelijke thema’s maar het even bijkletsen bij het koffieapparaat of onder het genot van een hapje en een drankje missen we heel erg. Werken is niet alleen geld verdienen maar ook sociaal belangrijk.

Dus de vraag: kun jij een pakketje natje en droogje samenstellen?

Leuk, dat had ik al eerder gedaan, maar ik leg de lat altijd weer hoger.

De logokleur is rood en ik had voor weer een ander project een leuke RODE 2-delige doos nog liggen. Handig om te kijken wat erin kan qua volume. Mag er ook alcohol in? Tja, maar hebben we nog ruimte in de doos? Ja hoor, wat vind je van een buisje rosé? LEUK, DOEN!!

Zo gezegd zo gedaan, onder het mom van koop lokaal zo veel mogelijk food bij regionale foodproducenten en leveranciers uit de Foodvalley besteld.

Het is een lekker gevuld doosje geworden, een leuk toepasselijk kaartje erbij en klaar.

De ochtend van de pubquiz nog even een berichtje gestuurd en achteraf gevraagd is het goed gegaan? Leuk te horen dat het een voltreffer was.

Wil je ook een pubquiz lekker en leuk invullen? We maken er samen een schot in de roos van!