Zoek
Sluit dit zoekvak.

1,5 meter afstand houden, gezond Corona pakket

We willen de vereiste afstand van 1,5 meter afstand een keer ludiek onder de aandacht brengen en hebben wij deze doos.

De doos heeft een logische lengte van 1,5 meter.

We kunnen hem met van alles vullen. Als inhoud kun je denken aan Sinterklaas strooigoed, kerstgeschenk, borrelpakket, fruitpakket, (bedrijfs)kleding. Je zet hem op de tafel, gevuld met thee- en suikerzakjes, koffiemelk cupjes, verpakte koekjes en kleine verpakkingen handgel etc.

Als basis gebruikten we gezellige papierfrutsels, aangevuld met een 1,5 meter lange kaart die op de inhoud geplaatst wordt. Deze wordt dus bij het openen als eerste wordt bewonderd.

En uiteraard: namens jou versturen we rechtstreeks naar de relaties/werknemers. Jij mailt het Excel adresbestand te mailen en wij regelen de rest.

Maar we kunnen er ook een koker met beperkte inhoud voor gebruiken.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."