Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vegetarisch borrelpakket een bijzondere uitvoering

Alles kan, ik heb alleen wat tijd nodig en dan regel ik het

Pakketjes hier, pakketjes daar, vegetarisch pakket kan ook

vegetarisch borrelpakket
vegetarisch borrelpakket

Weer een hele andere aanvullende vraag over onze maatwerk borrelpakketjes, kan het ook vegetarisch? Natuurljk een vegetarisch borrelpakket.

Natuurlijk, ff zoeken maar dat lukt altijd.

Regionaal biertje, Tony’s chocoloneley is vegetarisch en drankjes en nootjes zijn ook beschikbaar. Aangevuld met wat lekkere gezonde snoepgroente waar we met een lintje het kaartje in de logo kleur aan hebben gestrikt.

Denk ook eens aan dit leuke artikel: zwammen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."