Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zaadpapier, daar groeit iets uit. Na lezen in de tuin gooien

Ludieke manier om je bericht kenbaar te maken

Een bloemetje voor jou, uit dit zaadpapier

zaadpapier
zaadpapier

Hoe leuk, stuur je relaties een bericht op zaadpapier. 2-zijdig full color bedrukt.

Na het lezen ECHT weg gooien, maar dan in de tuin en wacht tot er wat gaat groeien en vervolgens bloeien.

Er zijn diverse afmetingen mogelijk, van visitekaartje tot A3. We passen de afmeting aan op het bericht.

Ik neem graag de verzending uit handen. Dat houdt in het inpakken, adresseren, frankeren en verzenden.

Ede houdt van zaaien en dan oogsten.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."