Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gefeliciteerd

Geef een winnaar iets waar hij blij mee is, niet een geschenkbon

Elke regio kent voedsel producenten, maar geen enkele zoveel als Foodvalley, gefeliciteerd!

gefeliciteerd
gefeliciteerd

Waarschijnlijk, het eind van Corona is in zicht, is dit een van de laatste online uitreikingen van de winnaars. Dus digitaal gefeliciteerd aan de winnaars.

Er is een super speciaal beeld gemaakt. Het pakket is gevuld met een persoonlijke brief en voornamelijk lokaal lekkers.

De inhoud is een flesje wijn van Wagenings wijngoed, een smakelijk stuk kaas van Remeker uit Lunteren en een biertje van De Heidebrouwerij. En verder om af te maken chocolade, studentenhaver en knobbelgroente.

Een andere relatiegeschenk winnaar is een unieke powerbank.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."