Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geschenkdoos voor de zomer met lekkers en leuks

Na hard werken is het hard genieten

Elk jaar voor de vakantie een geschenkdoos voor de zomer

geschenkdoos voor de zomer
geschenkdoos voor de zomer

Leuke aanvraag: we willen al onze medewerkers een lekkere, ontspannen zomer wensen. Dus een geschenkdoos voor de zomer. Een leuke doos voorzien van nuttigs en lekkers.

No problem, een hamam handdoek in jullie logokleur, een zakje van mijn onweerstaanbare studentenhaver, wat verschillende smaken mini tony chocolonely en een vrolijke toepasselijke kaart voorzien van persoonlijke tekst op de achterkant.

DOEN!!!!

Adreslijst ontvangen en geregeld. Binnen 3 dagen hadden alle ontvangers hun gevulde brievenbus doosje in gebruik.

Zonnebrand creme en aftersun kunnen het ook goed doen in een zomer pakketje.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."