Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfsnaam in chocolade letters, een afkorting of merk

Krijg de aandacht door een ludieke actie

Ludieke aktie: bedrijfsnaam in chocolade letters

De nieuwste methode om kunststof kozijnen te voorzien van kleur is ProCoverTec van Profine Nederland. Met een mega publiciteits actie kun je dit wereld bekend maken door je bedrijfsnaam in chocolade letters rond te sturen aan de steakholders.

Het projectteam is vanaf het begin van Corona online gestart.

Na dik ander half jaar komen ze bij elkaar om voor het eerst face-to-face te vergaderen.

Het moment om bovendien iedereen te bedanken voor hun inzet en tijd.

Nog 53 dagen tot Sinterklaas, dus hebben we de kapitalen in Tony Chocolonely letters besteld, op ingepakt karton geplaatst, een kaartje met logo en tekst op de achterkant en verpakt in folie.

Je kunt ook denken aan een woord, een bedrijfsnaam of de initialen van medewerkers. Of het karton inpakken in geschenk papier met je logo.

Samen maken we er een mooi relatiegeschenk van!

Ook een leuke guerrilla actie waar legio thema’s aan te hangen zijn.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."