Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kingsize kerstballen voor kerstsfeer in de tuin.

Leuk je kerst op met bijzondere artikelen

Unieke kingsize kerstballen tijdens een kerstfeest

Hoe leuk zijn deze opblaasbare PVC kingsize kerstballen voor in de tuin.

Ze zijn in diverse afmetingen kleuren, vormen en structuren leverbaar waardoor de kersttijd nog leuker wordt.

Ze zijn opvallend want de standaard afmeting is bovendien 60 cm.

Prijsindicatie per 100 stuks € 16,00/stuk ex BTW.

Tevens kan het logo bedrukt worden vanaf 2.000 stuks.

Vrouwen maak je meestal blij met deze schoen.

Andere unieke kerstballen vind je onder deze link.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."