Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haspel: nooit meer snoertjes in elkaar

Een handig kantoor artikel

Haspel voor snoertjes van telefoon of oplader

haspel voor snoertjes
haspel voor snoertjes

Herkenbaar probleem van vroeger, het snoer van je oortjes of de oplaadkabel helemaal in de war vanaf vandaag opgelost met de haspel voor snoertjes.

Vanaf nu gaat dat anders.

  • ‘vouw’ het snoer in tweeën
  • haak vervolgens de lus achter het haakje
  • trek er dan een klein beetje aan om de rem eraf te halen en hij windt vanzelf op.
  • wil je ze gebruiken?
  • trek aan het uiteinde van het snoer
  • houd het haakje vast en haal de lus ervan af
  • klaar voor de volgende keer

We hebben ze daarom op voorraad. € 5,00/stuk incl. BTW, ex verzendkosten.

Ze kunnen ook heel goed bedrukt worden met een logo! Dus een functionele zakelijke attentie. Doet het goed in kerst relatiegeschenk of in goody bag. Qua dikte kan hij in een brievenbus doosje of bubbel envelop.

Nog een functioneel relatiegeschenk

Heb je grotere snoeren dan heeft Bol.com diverse oplossingen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."