Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hier is het water….

Bedankt voor je inzet

Een waterfles met logo om altijd bij je te hebben, hier is het water

Hydratatie en tegelijkertijd energie zijn de thema’s bij een bijeenkomst van TotalEnergies. Hier is het water.

Centraal staat het nieuwe super fraaie logo, dat ook prominent aanwezig is.

We willen de deelnemers iets bruikbaars meegeven. Dat is bovendien een bedankje is voor hun inzet.

We maakten een kaartje laten en bevestigden het daarmee met een elastiekje.

Een fraaier lint zou de aandacht te veel afleiden.

Denk ook eens aan een isolerende koffiebeker voor onderweg.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."