Zoek
Sluit dit zoekvak.

Langdurig zieke, denk eraan tijdens hoogtijdagen

Een kerstkaart met persoonlijke tekst doet veel goed

Bel een langdurig zieke collega eens extra op bijzondere dagen

Heb je een nieuwjaarsbijeenkomst, eindejaars evenement of welke zakelijke gezelligheid dan ook, denk aan de intussen langdurig zieke of afwezigen die hier ook graag bij zouden zijn geweest.

Je wordt gemist!

Wat kun je doen?

Leg een aantal kaarten bij de entree of op een tafel met de naam van de ontvanger op de kaart. De aanwezigen kunnen hun wens, succes, beterschap of persoonlijk bericht schrijven. 

De ontvanger zal zich gekoesterd en gemist voelen!!

Er zijn naast standaard toepasselijke kaarten eveneens kaarten in verschillende afmetingen.
Stel je voor dat JIJ een kaart op A4 formaat met wensen van je collega’s in je brievenbus vindt dan ben je toch ook heel blij?

Hoe hartverwarmend blijkt dat? Dat komt toch door!!

Maar ook een eigen gemaakte kaart is een persoonlijke oplossing.

Kijk daarvoor bijvoorbeeld op kaartjessite:
Hier zijn kaarten tot notabene 21 x 30 cm samen te stellen!

Denk aan elkaar want we moeten het SAMEN doen.

Verrassing! Een opvallend pakketje op de deurmat.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."