Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sokken met logo, u zoekt wij regelen, top resultaat

Wij leveren diverse (bedrukte) kleding

Sokken met logo, echt succes is een herhalingsopdracht

Een vraag van een trouwe klant, we willen sokken met logo, ons logo, in onze huis stijl kleur, zowel voor mannen als vrouwen. En zoals jou bekend, in de kleur combinatie zwart Enrise geel.

De meeste leveranciers, producenten beginnen pas bij 5000 paar sokken warm te draaien. Maar mijn leverancier is ook met kleinere aantallen tevreden.

Ik heb geen extra informatie nodig, alle benodigde info is bekend ook het eisenpakket van klant, dus gaan……

Ik heb een paar digitale voorstellen laten maken. Als je die verschillende naast elkaar ziet maakt het de keuze een stuk eenvoudiger. En er zat gelukkig een winnaar bij. Dus binnen 2 dagen akkoord en de productie laten starten.

Sokken om te wandelen
Sokken om te wandelen

Andere bedrijfskleding hebben wij ook geregeld, zie bijvoorbeeld sportshirts.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."