Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chocolade bouwstenen samen bouwen aan de toekomst

Mini stenen om van te smullen

Lekkers voor in de brievenbus, tijdens evenement, event of beurs

Dit is een leuke beker gemaakt van biologisch afbreekbaar karton gevuld met chocolade bouwstenen van Belgische chocolade. Ze worden vers geproduceerd bij opdracht.  Biobeker kan gevuld worden met vele soorten chocolade. De deksel is voorzien van een gepersonaliseerde sticker. Leuk product om cadeau te geven. Heet is snel leverbaar en altijd gepersonaliseerd en met de chocolade die je wenst!  

Diverse pay-off mogelijkheden chocolade bouwstenen of bedenk er zelf eentje

  • Bouwen aan de toekomst!
  • Bouwen aan je merk!
  • Op jouw kunnen we bouwen!
  • You name it….

Ontdek de heerlijke zoete verleiding van Belgische chocolade in de vorm van bouwblokjes!

Vers geproduceerd bij opdracht Laat je smaakpapillen dansen met elke hap van onze heerlijke en ambachtelijk gemaakte chocoladeblokjes. Perfect om te bouwen, te delen en vooral te genieten. Snel leverbaar en altijd mooi te personaliseren met bijvoorbeeld een banderol.

Andere intentie maar het zelfde thema chocolade en bouw.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."