Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzame vlaggenlijn en social return on investment SROI

Koop iets leuks en doe iets goeds

Duurzame vlaggenlijn

Het leven is een feestje, alleen moet je zelf de duurzame slingers ophangen (en in elkaar zetten)! Deze duurzame vlaggenlijn is de perfecte vervanger voor de wegwerp papieren en plastic vlaggenlijn. Deze duurzame slinger wordt geleverd als een DIY pakketje. Je moet zelf dus nog eventjes het lint door de 15 vlaggetjes heen halen.
Speciaal voor het EK ook verkrijgbaar in de nieuwe kleur Peach Oranje.

Doordat de vlaggenlijn is gemaakt van gerecycled vilt, is de slinger duurzamer dan andere stoffen slingers. Ook gaat de vlaggenlijn heel lang mee. Als dat niet duurzaam is! Door de kleuren is deze duurzame slinger ook leuk om in een (kinder)kamer op te hangen. Zo is de vlaggenlijn niet alleen leuk voor feestjes, maar ook als decoratie. 

Afmetingen: 4 meter lang, aantal vlaggetjes 15.

SROI

Aanbestedingen met Social Return On Investment-verplichtingen (SROI) worden steeds gebruikelijker, en vanaf 2025 worden ze voor overheidsinstanties zelfs verplicht. Dat is geweldig nieuws, vooral voor ons, waar onze missie draait om de wereld een stukje beter te maken.

Wat betekent SROI eigenlijk bij aanbestedingen? Het draait allemaal om het creëren van kansen voor mensen die het moeilijk vinden om werk te vinden. Dit kunnen mensen zijn die al een tijdje geen baan hebben gehad, mensen met een handicap of andere uitdagingen. Wij bieden met jullie juist deze mensen werk- en leerervaringen aan.

Een smaakvol koekje bij kraam schudden in plaats van een beschuit met muisjes.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."