Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Combinatie tussen design, functionaliteit en duurzaamheid

Op kantoor, magazijn, bij webshop of thuis fraai en gebruikersvriendelijk

Functionaliteit en ecologisch verantwoordelijkheid? Hier is de combinatie

Herontdek duurzaamheid met de “bagel” de unieke Plakband houder! Het is een combinatie van huidige eigenschappen.

In een wereld waar bewustzijn van milieubescherming en duurzaamheid centraal staat.

Onze roducten groeien voortdurend, wij presenteren dus u de nieuwste kantoorhulp “de bagel” de tape dispenser.

Deze stijlvolle accessoire combineert functionaliteit met ecologisch verantwoordelijkheid en brengt een frisse wind op je bureau.

Milieuvriendelijk tot in het kleinste detail is “de bagel” vervolgens gemaakt van hoogwaardig en tevens gerecycled plastic en staat symbool voor onze toewijding voor de planeet.

Elk stuk helpt altijd plastic afval te verminderen en om hulpbronnen te behouden. Met de plakbanddispenser een voorbeeld zijn voor een groenere toekomst.

Design ontmoet hier functionaliteit. Wij geloven dat milieuvriendelijke producten ook esthetisch aantrekkelijk moeten zijn. Daarom hebben wij “de bagel” ontworpen teven is hij goed doordacht uitgevoerd. Hij ziet er niet alleen goed uit, maar voldoet bovendien aan de hoogste eisen van gebruiksvriendelijkheid en gebruik.

Het ontwerp en de moderne kleuren maken het de eyecatcher op kantoor en thuis.

Hij is licht, stoer en vooral altijd bij de hand. Dankzij de lichte maar robuuste constructie is “de bagel” Plakband dispenser gemakkelijk te gebruiken en belooft een lange levensduur.

Moet je inpakken thuis of op het werk verzenden gebruik dan deze gadget want design en functionaliteit gaan goed samen..

  • Hij is gemaakt van hoogwaardig gerecycled plastic
  • De toepassing vermindert plastic afval en spaart dus nieuw materiaal
  • Het is vooral een fraai en mooi ontwerp
  • Vervolgens is het een stijlvol accessoire
  • Voor de linker handen onder ons, hij is echt eenvoudig te monteren en ook te demonteren
  • Vooral belangrijk: hij is geschikt voor plakband rollen met een kerndiameter: van 76 mm, breedte: 50 mm, max. diameter: 106 mm

Een andere dispenser voor vogelvoer, tevens van een zeer fraai design.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."